KONYA / CİHANBEYLİ - Yeniceoba İhsan Geyik Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Şehrimiz İmzamız adlı proje kapsamında okulumuzun bulunduğu Yeniceoba Mahallesini ve çevresinin tarihçesini ve coğrafyasını  tanıtmak adına düzenlenen panomuz okulda yerini aldı.

May

Okulumuzun bahçesindeki kullanılmayan boş alanlar öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımları ile değerlendirildi.

May

Düzenli olarak gerçekleştirilen Konya Belediyesinin YKS denemelerine öğrencilerimiz düzenli olarak katılmaktadırlar.

May

Evin okula yakınlaştırması projesi kapsamında veli ziyaretlerimiz devam ediyor. Okul müdürümüz Ramazan Güvenç, matematik öğretmenimiz Büşra Nur Tosun ve coğrafya öğretmenimiz Elif Çevik katılımları ile Kütükuşağı mahallesinde ikamet eden okulumuz 11-A sınıfı Rabia Kan ve kıymetli ailesini ziyaret ettik.Saygı değer velilerimize misafirperliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuzdaki bir grup öğrenci ile Damlakuyu Mahhalesine Cihanbeyli Kayamakamlığının düzenlemiş olduğu ağaç dikme etkinliğine öğretmenlerimizin de iş birliği ile katılım sağlandı.

Ock

Öğrencilerimiz ilçe çapında yapılan liseler arası münazara yarışmasında okulumuzu başarı ile temsil ettiler.

Ock

Öğrencilerimiz ilçemizde deprem konulu tiyatro oyununu başarı ile sergilediler.

Ock

Filistin de şehit olanlar için yaptığımız hatim programından sonra Kuzey Irak'ta şehit olan 12 askerimiz için de hatim programı düzenledik.

Ock

Okulumuzda cuma namazlarını öğrencilerimizle eda ediyoruz. Mesleki olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.

Ock

Konya Büyükşehir Belediyesinin değerlerimiz ile ilgili düzenlemiş olduğu Haydi Pişir Projesine katılarak öğrencilerimizin değerlerimize sahip çıkmasına teşvik ediyoruz. İlçe ikincisi olan öğrencilerimizi ve bu projede emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Eğitim öğretime her sabah kültür ve fizik hatreketleri ile daha zinde başlıyoruz.

Kas

Geleneksel oyunları yaşatmak ve yeni kuşaklara aktarmak için , ÇEDES projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle körebe oynanmıştır.

Kas

Atatürk'ün ölümünün 85.yılında okulumuzda anma programı gerçekleştirilmiştir. Katkı sunan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.  Ulu önderimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Konya milletvekillerimizden Ahmet Sorgun, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Mehmet Sarıtaş, şube müdürümüz Nuri Sayın ve ilçemizdeki çeşitli kurum-okul müdürleri okulumuzu ziyarette bulunmuşlar, öğretmenler ve öğrencilerle hasbihal etmişlerdir.  Ayrıca değerli milletvekilimiz öğrencilerimizle okul mescidinde faydalı bir sohbette bulunmuşlardır.Nazik ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Bakanlığımız öncülüğünde yürütülen program kapsamında öğrencilerimizin güne zinde ve neşeli başlamayı alışkanlık haline getirmesi adına okulumuzda sabahları kültür fizik hareketlerini uyguluyoruz.